Glade gjester

Her finner du hyggelige tilbakemeldinger fra senere år

Og nå sommeren 2022: 

Gjest nr 1: Dere har et flott hus, og vi har hatt en fin ferie i varmen. Vi har særlig kost oss med et stort og flott uteområde.

Gjest nr 2: Skjønte forøvrig at et annet par hadde besøkt huset deres for noen år siden, jeg la ut et bilde av to solbleke føtter på terrassen med utsikt gjennom gelenderet over mot Carces, det var nok til at de kjente igjen utsikten og drømte seg tilbake, -  og hadde hatt like flotte minner og dager som vi har opplevd!Takk igjen for to flotte uker i Provence!

Gjest nr 3: For et vakkert hus dere har! Vi har hatt en fantastisk ferie i det flotte huset deres. Det er virkelig flott tilrettelagt for 2 familier som oss. Kjøkken og terrasseløsningen fungererer veldig bra. Deilig å kunne gå rett ut bak huset, vi har hatt fine løpeturer bak huset på morgenkvisten. Takk for oss.

Bassenget "by night" med byen i det fjerne
Bassenget "by night" med byen i det fjerne


Våre gjester i 2021

We have been having a great time and all our expectations have been met over and above.
We really liked staying in your house. The view is amazing and we have spent most of our evenings on the terrasse. 
My only advise would be to keep it as it is as it is perfect.
We have not had any concern in particular, probably as a result of all your very informative emails prior to us arriving.

Sommeren 2019

Gjest 4

Huset var større og luftigere enn vi så for oss på bildene og følgelig forventet. Fantastisk utsikt. Standarden er høy. Alle var enige om at Lac de Ste Croix virkelig var en flott plass. Dette har vært et fantastisk opphold og noe vi alle er enige om at frister til gjentagelse

Sommeren 2019

Gjest 1


.. på et så nydelig sted som dere har her. Vi har leid en del hus i området og kvaliteten på disse har ikke vært så god som på huset deres.

Dette huset er det første vi har leid som har ordentlige myggnettinger på alle soverom. Vinduene kan da stå oppe om natten og det hjelper godt på de varme dagene. Huset har også godt utvalg av gode hagemøbler, så det har vært godt.


.

Sommeren 2019

Gjest 2

morgen er vår siste kveld i deres nydelige hus. Vi har hatt det helt fantastisk her, kun tiden som har gått så altfor fort.

Vi er stornøyde med huset, absolutt!!! Hadde alt vi måtte trenge og vi snakket om at vi vil tilbake en gang.

Vedlikeholdet ser ikke ut for oss å være manglende på noen som helst måte.

Vi satte enorm pris på all den utrolig gode informasjonen du har gitt oss i forkant, og vi har da også fulgt flere av forslagene hva angår dagsturer.
"

Sommeren 2019

Gjest 3

For et herlig sted dere har! Vi har kost oss glugg i hjel. Vi har hatt et fantastisk opphold som absolutt har stått til forventningene og mer til! Spesielt godt har vi likt de ulike sonene i uteområdet. Det har vært herlig å flytte seg rundt ut fra ønske om sol eller skygge. Ellers er utsikten og den flotte beplantningen en flott ramme for huset.