Glade gjester

Her finner du hyggelige tilbakemeldinger fra 2023 og tidligere

FLOTTESTE FERIEPLASSEN

Vi har hatt en flott uke i Carcès , og vi var overrasket over hvor flott huset var: spesielt de forskjellige sonene med sitte-grupper på den delvis overbygde og den delen som var helt overbygd.

Dager og kvelder ble tilbrakt ute fra morgen til kveld og alle kunne ikke ha vært mer fornøyd.

Deilig med store, doble soverom oppe, og leiligheten til småbarnsfamilien var også bra.

Herlig med 6 flotte solsenger med tilhørende myke madrasser i tillegg til parasollen og bord/stoler ved bassenget til de som trengte litt skygge

Veldig praktisk med toalett og dusj ved bassenget.

Helt deilig å nyte lange middager på terrassen med grill og alt av kjøkkenutstyr som gjorde matlaging i huset veldig enkelt.

Tusen takk igjen…

FANTASTISK HUS

Alla har älskat huset med fint kök, utmärkt wifi, perfekt terass, bra grill, underbar pool och mycket bra sovutrymmen. Jättebra och jättelyxigt med fem toaletter.

Alla vill komma tillbaka och bo här igjen.

Största positiva upplevelsen förutom ert hus har varit Cotignac med sina bagerier och sin marknad. Flera av restaurangerna har varit utmärkta. Middag på Madras här i Carces var jättebra.

Vi hörs av igen och och hoppas ha möjlighet att hyra ert hus igen! 

FLOTT UTEOMRÅDE

Dere har et flott hus, og vi har hatt en fin ferie i varmen. Vi har særlig kost oss med et stort og flott uteområde.

DRØMTE SEG TILBAKE...

Skjønte forøvrig at et annet par hadde besøkt huset deres for noen år siden, jeg la ut et bilde av to solbleke føtter på terrassen med utsikt gjennom gelenderet over mot Carces, det var nok til at de kjente igjen utsikten og drømte seg tilbake, - og hadde hatt like flotte minner og dager som vi har opplevd!Takk igjen for to flotte uker i Provence!

ET VAKKERT HUS

For et vakkert hus dere har! Vi har hatt en fantastisk ferie i det flotte huset deres. Det er virkelig flott tilrettelagt for 2 familier som oss. Kjøkken og terrasseløsningen fungererer veldig bra. Deilig å kunne gå rett ut bak huset, vi har hatt fine løpeturer bak huset på morgenkvisten. Takk for oss.

AMAZING VIEW

We have been having a great time and all our expectations have been met over and above.
We really liked staying in your house. The view is amazing and we have spent most of our evenings on the terrasse.
My only advise would be to keep it as it is as it is perfect.
We have not had any concern in particular, probably as a result of all your very informative emails prior to us arrivin 

STØRRE OG LUFTIGERE

Huset var større og luftigere enn vi så for oss på bildene og følgelig forventet. Fantastisk utsikt. Standarden er høy. Alle var enige om at Lac de Ste Croix virkelig var en flott plass. Dette har vært et fantastisk opphold og noe vi alle er enige om at frister til gjentagelse

NYDELIG STED

.. på et så nydelig sted som dere har her. Vi har leid en del hus i området og kvaliteten på disse har ikke vært så god som på huset deres.

Dette huset er det første vi har leid som har ordentlige myggnettinger på alle soverom. Vinduene kan da stå oppe om natten og det hjelper godt på de varme dagene. Huset har også godt utvalg av gode hagemøbler, så det har vært godt.

UTROLIG GOD INFORMASJON

Vi har hatt det helt fantastisk her, kun tiden som har gått så altfor fort.Vi er stornøyde med huset, absolutt!!! Hadde alt vi måtte trenge og vi snakket om at vi vil tilbake en gang.Vedlikeholdet ser ikke ut for oss å være manglende på noen som helst måte.Vi satte enorm pris på all den utrolig gode informasjonen du har gitt oss i forkant, og vi har da også fulgt flere av forslagene hva angår dagsturer.

Vi er stornøyde med huset, absolutt!!! Hadde alt vi måtte trenge.

FLOTT BEPLANTNING

For et herlig sted dere har! Vi har kost oss glugg i hjel. Vi har hatt et fantastisk opphold som absolutt har stått til forventningene og mer til! Spesielt godt har vi likt de ulike sonene i uteområdet. Det har vært herlig å flytte seg rundt ut fra ønske om sol eller skygge. Ellers er utsikten og den flotte beplantningen en flott ramme for huset

PERFEKT BELIGGENHET

Takk for et flott opphold i et flott hus. Vi har hatt to fantastiske uker, og fylt opp med mange fine ferieminner og en god dose sol og varme😊 Det har vært gode temperaturer fra 35-40 grader så bading har vært kjærkomment i et flott basseng.

Huset har vært en perfekt base for vårt opphold, vi har vært til kysten, badet på strender, spist god mat, vært 2 ganger i Gorges du Verdon, og badet tidlig og sent i bassenget. I Carces har vi vært på marked, spist god mat og besøkt vin utsalget for en hyggelig handel. Beliggenheten har vært helt perfekt for å kunne besøk både kyst og innland på kjøreturer og opplevelse.

TOPP STANDARD OG KVALITET

Vi har stortrivdes. Topp standard og kvalitet som vi vet å sette pris på.

En god norsk standard som har vært veldig tilfredsstillende å ha i to uker.

Det har ellers vært helt fantastisk herlig å leie huset deres. Alt har vært perfekt. Fra informasjon før ankomst til alt i huset. Vi har leiet mye de siste årene, men dette var toppen av kvalitet. Et absolutt nydelig hus med standard vi elsker.

Et av høydepunktene var nok besøk for oss voksne på Chateau de Berne. Et helt fantastisk sted med god mat og deilig vin. Monaco, Nice, Cannes er besøkt. Også Cotignac flere ganger. Tråbåt innimellom klippene i innsjøen var også helt magisk og spesielt.

Vi har nok spilt flere hundre bordtenniskamper i løpet av disse to ukene. Ungdommen har elsket å ha turneringer. Bassenget har vært helt topp og elsket av både små og store.

Vi har vært 9 personer, men har aldri følt at vi har gått oppå hverandre. Deilig med stor terrasse hvor vi kan sitte i flere ulike deler av terrassen.

Oppsummert en helt magisk og fantastisk to-ukers ferie her i Carces