Huset

Det er din ferie og vi gjør det enkelt for deg. Ved ankomst er alt klart for deg og dine.

Interiør

Litt om husets innhold

Stue/oppholdsrom

Stue på 40m2 med direkte utgang til terrasse. 55" Samsung SmartTV med Apple TV (airplay), musikkanlegg, peis og fyldig utvalg av bøker, video og CD

Spisestue

Herlig spisestue til inntil 10 personer med uttrekksplate

Fire soverom

Huset har tre soverom i hoveddelen hvorav ett master bedroom, ett i leiligheten, tilsammen fire med store dobbeltsenger, en ekstra oppredning på sovesofa og barneseng/reisesenger. 

Flere bad

Huset har tre flislagte bad med dusj (ett med badekar) i huset, samt ytterligere ett i eget hus ved bassenget. Det er tilsammen 5 toaletter i huset/bassenghuset.

To kjøkken

Hovedkjøkkenet er i provencalsk/italiensk stil med spiseplass. Her finner du kjøleskap, fryser, ismaskin, oppvaskmaskin, stekovn, induksjon koketopp, microbølgeovn, kaffemaskiner og ellers alt du trenger for husholdet.

I tillegg eget kjøkken i leiligheten som også er fullt utstyrt.

Vaskerom

I kjelleren finner du innredet vaskerom med vaskemaskin.

En kort beskrivelse av huset

Huset og utearealene ligger solrikt og sydvendt over tre plan og har flott utsikt mot landbyen og vinmarkene. 

Husets fasade
Husets fasade
Utsikt fra hagen
Utsikt fra hagen
Sitteplasser med utsikt :-)
Sitteplasser med utsikt :-)

Solens hus er en romslig, moderne (2007) provencalsk villa på 165m2. Huset har høy standard med mange spennende detaljer. Du finner alt du trenger i dette huset med 4 soverom, 4 bad og 5 toaletter. Dette gir flotte boforhold for inntil 10 personer. I tillegg har vi ekstra barnesenger for de minste. En del av huset er innredet som egen leilighet med egen inngang, stue/kjøkken, stort soverom og bad. Ideelt for de som ønsker et eget sted å være i huset.

Stue med sittegruppe
Stue med sittegruppe

Huset ligger i et boligområde med skog/turterreng rett utenfor. Et grønt areal rett foran huset gjør beliggenheten helt usjenert. På baksiden ligger skogen. Beliggenheten inviterer til en rolig og avslappende ferie tett på naturen og vinmarkene.

Du er en spasertur (900 m) unna middelalderbyen Carcès hvor du går langsmed vinmarkene på vei inn i byen.

Huset har svømmebasseng (8x4m), bassenghus med et lite utekjøkken, eget dusjbad og toalett, flotte solplasser og overbygde terrasser. Godt og fargerikt beplantet med flislagte uterområder og utendørs belysning. God parkering for flere biler. Hele eiendommen er inngjerdet med elektrisk kjøreport.

Huset har air condition som dekker de fleste innvendige soner/soverom og gir god kjøling i de varme periodene.

Over inngangspartiet finner du et veggmaleri - o sole mio - av maleren Michel Deguil. Deguil har utført en rekke veggmalerier (såkalte "trompe l'æil" - dekor som ser ut som den er virkelig) inne i Carcès. O sole mio betyr rett oversatt "sola mi".

Våre gjester respekterer å komme til et privat hjem og røykfritt hus, og hensynet til våre naboer.

Hovedetasjen

Inneholder gang, toalett, provencalsk kjøkken med induksjon koketopp og stekovn, microbølgeovn, ventilator, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys/isbitmaskin - direkte utgang til overbygget og lyssatt terrasse, stue på 40m2 med peis og utgang både til terrasse og husets bakside. Huset har stor sammenhengende flislagt terrasse (75m2) fra inngangspartiet i øst og langs hele husets sydside med tak/pergola. På terrassens vestre ende er det egen inngang til separat leilighet med kombinert stue/kjøkken, gang, dusjbad/toalett, soverom og garderobe. Fra terrassen går det to trapper ned til bassengområdet. Huset har air condition som dekker de fleste innvendige soner/soverom og gir god kjøling i de varme periodene.

Husets andre etasje

Inneholder trappehus, gang, 2 store soverom som disponerer eget dusjbad/toalett, master bedroom med eget kombinert dusjbad/badekar/toalett og separat garderobe/omkledning.

Underetasjen og bassengområdet

Kjelleren inneholder stort vaskerom med vaskemaskin, garasje og store uinnredede rom. Her finner du også tre sykler. Det er også en egen sydvendt overbygget terrasse på dette nivået og bassengområdet med utemøbler, solsenger og bassenghus med utekjøkken, dusj (ute og inne), samt toalett.